Hacı Ali Akın Anadolu Lisesi

Vizyon: Çalışkan, tedaylı ve doğru bir şekilde araştıran, dikkatli, rasyonel bir akılla hareket eden, düşünen, düşündüklerini gözden geçiren, ciddi ve samimi bir şekilde uygulayan, değişime açık, laik ve demokratik bir bilince sahip, yaşamın her alanı ile ilgili, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, etkili ve nitelikli, öğrenmeyi ihtiyaç sayan, değerlerini yaşayan ve yaşatan, uyumlu - mutlu geleceğin mimarı gençler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimize; Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda kaliteli, çağdaş eğitim - öğretim hizmeti sunmak; öğrencilerimizi, kendine güvenen, bulunduğu ortamda meziyetleriyle farklılık yaratan, öncülük görevi üstlenen, her durumda adil, toplum kurallarına saygılı, etik değerlere önem veren, iyi insan, iyi vatandaş olarak yetişmelerini sağlamak, bu ilkelerle yüksek öğretime hazırlamaktır.

Başarılar:

Isınma: Klima
Yabancı Dil: İNGİLİZCE - RUSÇA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0252 455 2312

WEB - https://hacialiakinanadolu.meb.k12.tr

Adres - İçmeler Mah. 48720 8211 Marmaris / Muğla

Öğretim Şekli :

Adres - İçmeler Mah. 48720 8211 Marmaris / Muğla

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İçmeler beldesindedir. İle olan uzaklık 64 km, ilçeye olan uzaklık 12 km dir.